0400 619 616

Yritys

Kittex Oy

Kittex Oy on vuonna 2004 perustettu yritys, joka on erikoistunut tuottamaan monipuolisesti erilaisia mainosmateriaaleja ja opasteita yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Viimeisen vajaan kahden vuosikymmenen aikana olemme toteuttaneet laajuudeltaan vaihtelevia projekteja aina suoraviivaisista täsmätarpeista mittaviin mainoskokonaisuuksiin asti.
Toimintamme ytimessä ovat edelleenkin visuaalisesti näyttävät mainosteippaukset ja suurkuvatulosteet, opaste- ja kylttiratkaisut, messuosastoilla tarvittavat tuotteet sekä erilaiset myymälöissä ja tapahtumissa tarvittavat mainostarvikkeet.
Meille on olennaista auttaa yritystäsi ja brändiäsi näkymään joustavien, laadukkaiden ja kustannustehokkaiden ratkaisuiden avulla. Toimimme Keravalta käsin, mutta kumppaniverkostomme avulla meidän on mahdollista auttaa sinua käytännössä missä päin Suomea tahansa.
Meille on kunnia-asia, että koet toimimisen kanssamme mutkattomaksi, suoraviivaiseksi ja helpoksi. Vaikka se klisee onkin, töitä tehdään aina ihmisten kesken, vaikka yritysten välisestä liiketoiminnasta puhutaankin.
Jos mielessäsi on mainosprojekti, joka kaipaisi toteuttajaa tai jokin vielä askarruttaa, olemme enemmän kuin valmiit auttamaan. Soita, laita meiliä tai viesti WhatsAppissa, laitetaan homma liikkeelle!
Christian Wikman
Yrittäjä, Kittex Oy
OTA YHTEYTTÄ
menu-circle