0400 619 616

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteita voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa ja kuvia voidaan painaa lukuisille eri materiaaleille. Kuten muissakin tarjoamissamme tuotteissa, etsimme kanssasi aina kohteeseen sopivimman ratkaisun. Alta löydät esimerkkejä erilaisista suurkuvatulosteista.

Suurkuvatulosteet ulkokäyttöön

Ulkokäyttöön tulevat suurkuvat on mahdollista toteuttaa erilaisilla säänkestävillä teipeillä, kankailla ja muoveilla. Viimeistellyn lopputuloksen antaa esimerkiksi suosittu I-Bond -alumiinikomposiittilevy. Yleisiä materiaaleja ovat myös erilaiset PVC-kankaat, joiden eri versiot mahdollistavat tarvittaessa myös taustavalaisun. Todella suurissa, tuulisilla paikoilla käytettävissä suurkuvissa voidaan käyttää rei'itettyä PVC-verkkomateriaalia. Oikein toteutettuna suurkuvasi pysyy paitsi paikallaan, myös kestää säänvaihteluita eikä haalistu UV-säteilyn vaikutuksesta.
KYSY LISÄÄ
Alta löydät muutamia muita esimerkkejä, joissa suurkuvatulosteet erottuvat edukseen. Lähesty meitä ideallasi ja nostetaan yhdessä näkyvyyttäsi. Tarvitsitpa sitten tavallista suuremman julisteen tai koko seinän peittävän suurkuvan, olemme valmiina auttamaan!

Myymäläkalusteet

Nosta tietyt tuotteet näkyvästi esiin myymälässäsi. Taustan suurkuvatulostetta voi käyttää esimerkiksi luomaan mielikuvia esiteltävän tuotteen ominaisuuksista ja käytöstä. Mittojen mukaan toteutetut kehykset antavat viimeistellyn vaikutelman.

Messuosastot

Messut vaativat yleensä reilusti panostuksia, joten varmista, että kävijät huomaavat osastosi. Suurkuvatulosteilla on mahdollista peittää käytännössä kaiken kokoisia pintoja.

Toimitilat

Rakenna mielikuvaa ja brändisi mukaista tunnelmaa jo aulasta alkaen. Erilaiset tehosteseinät kertovat haluamaasi tarinaa ja tuovat väriä muuten ehkä harmaaseen ympäristöön.

Ota meihin yhteyttä

Ollaan yhteydessä niin saamme asiasi rullaamaan! Ota yhteyttä haluamallasi tavalla, oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Vastaamme mahdollisimman pian!
Yleinen lomake (#3)
menu-circle