0400 619 616

Asiakascaset

Olemme olleet etuoikeutettuja saadessamme toimia niin useiden mahtavien asiakkaiden kanssa. Tulemme keräämään tälle sivulle muutamia esimerkkejä toteuttamistamme kokonaisuuksista, sekä asiakkailtamme saamiamme palautteita.

Case: Barona Avialogis

Avialogis on Baronan uusi logistiikkakeskus Vantaalla, Kehä III:n varrella. Avialogis tarjoaa varastointi- ja logistiikkaratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille ja sen modernit vaihtoehdot tekevät logistiikan ulkoistamisesta houkuttelevaa esimerkiksi verkkokauppiaille.
Meillä oli kunnia saada toteuttaa logistiikkakeskuksen opasteiden kokonaisurakointi. Alta näet muutamia kuvia toteutuksesta ja voit lukea, mitä tilaajat sanoivat projektista.

Avialogis: Projekti numeroina

  • Opasteiden kokonaismäärä: 1362 kpl
  • Opasteiden yhteenlaskettu pinta-ala: 638 m2
  • Kiinnikkeet, pultit, ym. pientarvikkeet: Useita tuhansia

Palaute

"Avialogis-projekti oli luonteeltaan kokonaistoimitus, joka sisälsi sekä suunnittelua, tuotteiden valmistusta että asennuksen. Kittex oli Baronalle jo muista projekteista aiemmin tuttu, joten meille oli helppoa hyödyntää kumppania, jonka kanssa yhteistyö on sujunut ennenkin. Kittex suoriutui erinomaisesti ja sovitut tuotteet ja niiden asennus hoituivat ajallaan ajoittain erittäin tiukoistakin aikatauluista huolimatta. Myös tuotteiden ja asennuksen laatu vastasi odotuksia."
Barona Varastopalvelut Oy
Kalle Kivistö & Ben Romsi
menu-circle