0400 619 616

Mainostarvikkeet

Vaikka mainosteippaukset ja suurkuvat ovatkin erityisen näyttäviä, myös perinteisille ja joustaville mainostarvikkeille on edelleen runsaasti tilausta. Järjestitpä tapahtumaa omissa tiloissasi tai suunnitteletpa messuosastoa, voimme auttaa näkyyvyytesi ja ilmeesi viimeistelyn kanssa.
Mainostarvikkeiden kategoria on todella laaja, joten listasimme alle yleisimmät tuotteet, joiden parissa työskentelemme säännöllisesti. Kysy lisää toteutuksista tai jos sinulla on jo idea, pyydä meiltä tarjous.
PYYDÄ TARJOUS

Roll-upit

Kätevät, helposti koottavat roll-upit kulkevat kätevästi mukana tapahtumaan kuin tapahtumaan tai tiedottavat myymälässä käynnissä olevasta kampanjasta.

Julistetelineet

Saat kauttamme erilaisia julistetelineitä aina perinteisistä "A-pukeista" supertukeviin jousitettuihin telineisiin. Kätevästi vaihdettavalla aineistolla varustettu kehys on erinomainen tapa pysäyttää ohikulkijat liiketilasi eteen. Saatavana eri kokoisina ja halutessasi myös julisteiden kanssa.

Mainosliput

Anna väriesi liehua ja kiinnittää huomiota. Saat meiltä kaikenlaiset mainosliput, niin täysmittaiset, salkoon vedettävät liput kuin beachflagit eri koossa ja niiden tarvikkeet.

Canvas-taulut

Taidekankaalle tulostettu kuva toimii paitsi sisustuselementtinä, kiinnittää myös huomioita markkinointiviestinnässä. Canvas-kankaan tekstuuri ja kolmiulotteisuus antaa kuvalle omanlaisensa ilmeen.

Kohokuvioinnit

Kolmiulotteinen katseenvangitsija messuosastolle tai tapahtumaasi? Muotoonleikattu teksti tai muu graafinen elementti antaa vaikutelman laadusta. Mahdollista toteuttaa eri materiaaleista.

Messukalusteet ja -tarvikkeet

Toimimme jälleenmyyjänä monipuolisille Expolinc-messutuotteille. Expolinciltä löytyvät kaikki, mitä messuosastollasi tarvitset tiskeistä ja esitetelineistä taustaseiniin. Jos kaipaat täysin räätälöityä osastoratkaisua, sekin onnistuu!

Whiteboard-taulut

Whiteboard- eli valkotaulut ovat lähes jokaisen neuvottelutilan vakiovaruste. Mutta tiesitkö, että valkotaulut saat nyt tilattua myös yrityksesi näköisenä, logolla tai muilla grafiikoilla varustettuna?
KYSY LISÄÄ

Tapahtumateltat

Kätevästi koottavat teltat kulkevat mukanasi tapahtumiin. Luotamme laadukkaisiin Red-X -telttoihin ja telttatarvikkeisiin. Telttoja on saatavina eri kokoisina ja eri muotoisina, yrityksesi väreissä ja logoilla.

Käyntikortit ja ID-kortit

Käyntikortit ja esimerkiksi messuhenkilöstösi ID-kortit nopeasti ja vaivattomasti. Säilytä brändisi visuaalinen linja myös pienemmissä painotuotteissa.

Julistekehykset

Yhteneväisillä julistekehyksillä pidät kiinni ilmeestäsi ja suojaat kuvia. Kehyksiä on saatavissa standardimittojen lisäksi myös täysin yksilöllisillä mitoilla ja useista eri materiaaleista ja eri värisinä.

Ota meihin yhteyttä

Ollaan yhteydessä niin saamme asiasi rullaamaan! Ota yhteyttä haluamallasi tavalla, oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Vastaamme mahdollisimman pian!
Yleinen lomake (#3)
menu-circle