0400 619 616

Tarrat

Voimme toimittaa haluamiasi tarroja niin pieniä kuin suuriakin sarjoja. Tarroja on mahdollista toteuttaa eri tavoin ja eri materiaaleja käyttäen, ja suosittelemme aina käyttötarkoitusta parhaiten vastaavaa ratkaisua. Tutustu alta, minkälaisissa tarroissa voimme olla avuksi.
PYYDÄ TARJOUS TARROISTA

Logotarrat ja etiketit

Logotarrat ja etiketit ovat "perinteisiä" tarrjoa. Ne mahdollista toteuttaa haluamassasi koossa, sisä- tai ulkokäyttöön sopivina joko yksittäisinä tarroina tai halutessasi arkeissa tai rullassa.

Muotoonleikatut tarrat

Muotoonleikatut tarrat ovat otollisia ja näyttäviä monissa käyttökohteissa, sillä niissä ei jää näkyviin taustan aiheuttamaa "kehystä". Ne voidaan myös leikata täydellisesti esimerkiksi logosi muotoon.

Siirtokalvotarrat

Siirtokalvotarrat ovat muotoonleikattuja tarroja, joiden siirtokalvo helpottaa tarran asentamista. Siirtokalvotarrat ovat suosittuja esimerkiksi ajoneuvoissa.

Info- ja varoitustarrat

Erilaiset info-, varoitus- ja kieltotarrat ovat kätevä tapa täydentää opastejärjestelmääsi ja samalla säilyttää yhdenmukainen ilme.

Alumiinitarra

Kestävä ja näyttävä alumiinipellille tulostettu tarra sopii esimerkiksi koneiden ja laitteiden merkintään. Alumiinitarra ei ole yhtä taipuisa kuin perinteiset tarrat, joten se soveltuu parhaiten melko suorille pinnoille.

Magneettitarrat

Metallipinnoille kiinnittyvät, uudelleen käytettävät magneettitarrat ovat erittäin näppäriä väliaikaiseen käyttöön. Magneettitarran avulla on helppo tiedottaa vaikka ajoneuvon huoltoajokäytöstä.

Ota meihin yhteyttä

Ollaan yhteydessä niin saamme asiasi rullaamaan! Ota yhteyttä haluamallasi tavalla, oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Vastaamme mahdollisimman pian!
Yleinen lomake (#3)
menu-circle