0400 619 616

Mainostekstiilit

Edustamme tunnettuja ja hyväksi havaittuja mainostekstiilimerkkejä. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi tekstiilit haluamillasi painatuksilla tai brodeerauksilla. Jos valikoimastamme ei jostain syystä löydy mieleistä tuotetta, voimme suorittaa painatukset myös omiin tekstiileihisi. Hyvin toteutettu painatus on käyttöä, pesua ja aikaa kestävä.

Yleisimmät mainostekstiilit

Painatuksia voidaan tehdä mihin tahansa tekstiileihin. Alla näet kategoriat, joita toteutamme eniten. Pystymme tarjoamaan tehokkaasti myös pieniä sarjoja ilman minimitilausmääriä.

Voit selata tavarantoimittajiemme tuotevalikoimia osoitteessa skypro.fi ja newwave.fi. Tutustu tuotteisiin, etsi mieluisat mallit ja pyydä tarjous!

KYSY LISÄÄ

Työvaatteet

Kestävät työvaatteet kaikkiin töihin painettuna yrityksesi näköiseksi. Voit valita esimerkiksi Blåkläderin, Helly Hansenin, Cobalt Gearin tai Russellin valikoimista.

T-paidat

Kustannustehokkaat ja laadukkaat t-paidat henkilökunnallesi tai asiakkaillesi lahjaksi. Saatavilla useita eri merkkejä ja paksuuksia Fruit of the Loomilta, Cliquelta ja Gildanilta. Kysy myös teknisistä paidoista, jotka soveltuvat vaikka sählyporukan pelipaidoiksi.

Hupparit ja collegepaidat

Budjettiisi ja käyttötarkoitukseen sopivat hupparit vaikkapa Fruit of the Loomilta, Cliquelta tai vaikkapa Craftin valikoimista. Kovaa käyttöä kestävät työhupparit löytyvät mm. Helly Hansenin ja Blåkläderin mallistoista.

Ota meihin yhteyttä

Ollaan yhteydessä niin saamme asiasi rullaamaan! Ota yhteyttä haluamallasi tavalla, oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Vastaamme mahdollisimman pian!
Yleinen lomake (#3)
menu-circle