0400 619 616

Mainosteippaukset

Teippaus on joustava. kustannustehokas ja näyttävä keino säväyttää asiakkaitasi visuaalisin keinoin. Teipit taipuvat yllättävänkin moneen käyttökohteeseen ja laadukkailla teipeillä toteutettuna ratkaisut ovat myös aikaa ja säätä kestäviä. Lue alta esimerkkejä tarjoamistamme mainosteippauksista.
Teippauspalveluumme kuuluu kaikki tarvittava upean ja kestävän kokonaisuuden aikaansaamiseksi – Autamme halutessasi suunnittelussa ja mittauksessa, tulostamme teipit ja asennamme ne paikalleen. Tarkkuus ja huolellisuus asennustyössä mahdollistaa paitsi siistin, myös pitkäikäisen lopputuloksen.

Ajoneuvot

Liikkuva mainos yrityksesi kuljetuskalustossa tai henkilöautoissa maksaa varmasti itsensä takaisin. Teippaamme ajoneuvosi aina simppeleistä logotarroista monimutkaisempaan ratkaisuun asti, kerro vain mitä haluat!
PYYDÄ TARJOUS
(Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana)

Myymälät ja toimitilat

Korosta näyteikkunoidesi vaikuttavuutta tai peitä tietyt ikkunat katseilta. Mainosteippausten avulla on mahdollista tehostaa brändisi viestiä siellä, missä yrityksesi on.

Ikkunakalvoitukset

Ikkunakalvot auttavat suojaamaan katseilta, auringonvalolta ja tihutöiltä. Tarjoamme erilaisia tummennus-, huurre- ja turvasuojakalvoja ammattimaisesti asennettuna.

Kalusteet

Teippaamalla on helppo luoda yhtenäinen ilme vaikkapa messuosastollesi tai myymälääsi. Voimme toteuttaa teippaukset olemassa oleviin kalusteisiisi tai rakentaa kokonaisuuden kalusteineen  päivineen.

Ota meihin yhteyttä

Ollaan yhteydessä niin saamme asiasi rullaamaan! Ota yhteyttä haluamallasi tavalla, oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Vastaamme mahdollisimman pian!
Yleinen lomake (#3)
menu-circle